Italiaanse houten stoelen en tafels sinds de jaren 20.

Italiaanse houten stoelen en tafels sinds de jaren 20.

Per januari 2019 heeft Turbit Interieur BV een mooi merk toegevoegd aan haar portfolio: Bedont. Het Italiaanse Bedont heeft al meer dan 50 jaar ervaring in de productie van stoelen en tafels. Deze ervaring is terug te zien in de kennis van hout en afwerking van ieder product. Het geeft balans in vorm, materiaal en design voor de juiste prijs.

De collectie van Bedont is geschikt voor verschillende ruimtes in de project- en woningmarkt. Van stoel tot tafel of een ander functioneel opvallend meubel-object, modellen van Bedont zijn functioneel en een aanwinst voor de ruimte. Meerdere stoel-modellen uit de collectie zijn stapelbaar.

In het materiaal komen we naast het massief beuken, essen of eiken hout ook kwaliteiten als lariks en dennen tegen. Afwerking mogelijk in beits en olie.

NIEUW: Collectie 20.20

Ontwerpers Lorenz+Kaz startten met het klassieke h-silhouet van het stoel en verplaatsten de rugleuning naar het punt waar de voor- en achterpoten elkaar kruisen. Hiermee ontstaat een uniek A-silhouet. De modellen zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen: Essenza, Pad en Soft. In samenwerking met Kordaat en Bedont hebben wij enkele video’s ontwikkeld om deze collectie te promoten. Bekijk het hieronder.

Collecties:

Model: Collection 20.20

Model: Kalea

Model: Drive

Model: Int.

Model: Twins

Model: FIZZ

Model: Kalea

Model: Drive

Model: FIZZ

Model: FIZZ

Model: Timber

Model: Clip

Model: Fizz

Model: Kalea

Model: Musa

Model: Nord Chair

Model: Sveva