Houten vierpoots-stoelen en tafels van Oostenrijkse hand.

Wat is Hussl?
De collectie Hussl uit het Tiroolse Terfens in Oostenrijk is nieuw voor de Nederlandse markt. Sinds 2010 wordt deze collectie door TURBIT exclusief vertegenwoordigd in Nederland en België. Het werd al snel bewezen dat de collectie voorzag in een behoefte van de markt door de fraaie opdrachten die wij in korte tijd wisten te realiseren met HUSSL. De collectie 4-poots stoelen en tafels worden volgens een duurzaam en kwaliteitsbewust productieproces vervaardigd.

Kernwoorden
De omschrijvingen ‘cool’ en ‘trendy’ gebruiken wij liever niet voor deze collectie, maar het is beter om te spreken van ‘vriendelijk’ en ‘functioneel’ met een strakke vormgeving.

Technieken
HUSSL onderscheid zich sterk in het gebruik van bijzondere constructie technieken, de keuze uit vele houtsoorten en composieten zoals bijvoorbeeld Alufenol bij model ST10.

Brochures:

CATALOGUS 2015/2016

DOWNLOAD CATALOGUS HIER

BROCHURE - ALPIN

DOWNLOAD CATALOGUS HIER

BROCHURE STOELEN

DOWNLOAD DE BROCHURE HIER

BROCHURE TAFELS

DOWNLOAD DE BROCHURE HIER

Projecten:

Zorgboerderij Dijkgatshoeve

Stoel: ST10
Locatie: Zorgboerderij Dijkgatshoeve
Interieurontwerp: Noordwestzes Architecten

Zorgboerderij Dijkgatshoeve in Wieringerwerf verleent zorg aan ca. 16 bewoners met een verstandelijke beperking. Het pand ondervond een ingrijpende verbouwing en renovatie. Voor de multifunctionele ruimte en woonvertrekken selecteerde architect Niko Houben model ST10 van HUSSL.

Rabobank GHN

Stoel: ST6N-2
Locatie: Rabobank Groene Hart Noord

Hoofdkantoor van de Rabobank Groene Hart Noord (Roelofarendsveen). Turbit Interieur is hier vertegenwoordigd met Hussl in het restaurant en voor de boardroom hebben wij stoelen van Klöber geleverd, foto’s hiervan vindt u boven dit bericht.

Provinciehuis Haarlem

Stoel: FORUM2
Locatie: Provinciehuis Haarlem
Interieurontwerp: Kraaijvanger Architecten

Het gerenoveerde provinciekantoor van Haarlem. Kraaijvanger Architecten uit Rotterdam tekende voor het ontwerp voor zowel exterieur als interieur. Voor het restaurant werd model Forum van HUSSL gekozen in de uitvoering blank eiken/ wit gebeitst. Realisatie interieur: Ahrend Inrichten Amsterdam en Coors Interieurbouw.

Waalsdorp

Stoel: ST4N+ en Tafel: TC4
Locatie: Stichting Pro Senectute
Interieurontwerp: LIAG architecten

Stichting Pro Senectute exploiteert 5 fraaie senior woonlocaties voor zelfstandig wonen met zorg en dienstverlening. Woonlocatie Waalsdorp (Den Haag) is grondig gerenoveerd. LIAG architecten (Den Haag) creëerde exterieur en interieur. Voor de receptie, lounge, bibliotheek en restaurant werden modellen van Hussl – stoel ST4N+ in Care variant en tafel TC4 – toegepast. Uitvoering HUSSL beuken blank i.c.m. Niroxx stoffering van Oniro.

De Vijverhof

Stoel: ST4N+
Locatie: Woonzorgcentrum de Vijverhof
Interieurontwerp: 2eN-design
Realisatie: Objectform

Nieuwbouw realisatie van woonzorgcentrum de Vijverhof in Capelle aan den IJssel. Voor het interieur van het restaurant, recreatie en bibliotheek adviseerde 2eN-design uit Rotterdam stoel model ST4N+ van Hussl in diverse varianten als ‚Health-Care’ uitvoering. Het frame is van Amerikaans noten i.c.m. Kvadrat meubelstof dessin Steelcut Trio2 en Scuba.