Een modulair meubel met een strak design en eindeloze mogelijkheden.

Modulair meubelsysteem

Modul21 is een modulair meubel met een helder systeem en tijdloos design dat aan alle hedendaagse eisen voldoet. Een modulaire traverse maakt een grote diversiteit van combinaties specifiek naar uw wens mogelijk.

Het Duitse Modul21 gaat voor hoge kwaliteit met een strakke moderne uitstraling. Het innovatieve systeem zorgt voor oplossingen voor alle soorten ruimtes in de project- en woningmarkt. Het flexibele systeem maakt het geschikt voor de openbare ruimte zoals de lobby van een kantoor of museum, voor kantoor zoals een plek voor ontspanning of juist concentratie, voor winkels om zitruimte te bieden of dit te combineren met presentatie elementen, of voor thuis in een studieruimte of bibliotheek.

Het systeem is gebaseerd op individuele modules die zowel horizontaal als verticaal op de traverse geplaatst kunnen worden. Dit biedt de mogelijkheid om het design voor iedere ruimte naar wens aan te passen, of het nu om een eenvoudige samenstelling met of zonder arm- en rugleuning gaat of om een zitelement met akoestische functie. De modules zijn opgedeeld in rastermaten van 20 cm of een meervoud hiervan. De combinaties worden geplaatst op diverse hoogten pootjes, glijders of rollers. Er zijn zit-, rug- en armleuningen verkrijgbaar in diverse maten en diverse stofferingen en top kwaliteit leder.

Ontwerp: Volker Reichert 

Collecties:

Een ruimtelijk zitmeubel voor in uw lobby met modulaire rugleuningen.

Ruimte voor ontspanning of concentratie op uw kantoor.

Verschillende hoogte pootjes verkrijgbaar, of met glijders of rollers.

Compact zitelement met hoge rug voor akoestiek.

Detailfoto van zitelement met lage rug en kussens.

Zitelement op poten met hoge rug, gunstig voor concentratie in een bibliotheek.

Zitelement in de lobby van uw kantoor of museum.